Art UnlimitedVinnies DeliCoffee BruMet Abdelkader Benali en Mina Abouzahra in het Joods Historisch MuseumUitnodiging opening Geheniau & Geheniau interieur
Art Unlimited vanaf 1 april 2015

Verschillende hoogwaardige prints van mijn dieren illustraties, worden gesigneerd verkocht in deze kunst- en posterwinkel.
Keizersgracht 510, Amsterdam

Vinnies Deli vanaf 8 juni 2015

Ken je Vinnies Deli? Een van de leukste koffie plekken in Amsterdam, waar ze ook heerlijk eten serveren. Maar ze hebben er ook smaak voor kunst! De tent hangt vol met originele Vitalie’s.
Haarlemmerstraat 46, Amsterdam

Coffee Bru november 2014 t/m februari 2015

Een selectie van mijn illustraties wordt tentoongesteld.
Beukenplein 14, Amsterdam

CP 113 19 april t/m 31 mei 2014

Graag vieren wij met jullie de kunst van de ambacht en het begin van de lente. Abouzahra met interieur, illustraties van Rosa Vitalie en product design van Roca Metal.
Czaar Peter straat 113, Amsterdam

Joods Historisch Museum 27 t/m 29 september 2013

In het kader van Inside Design Amsterdam en Fotoweek 2013 worden in een tijdelijk interieur van Mina Abouzahra een aantal van mijn illustraties gepresenteerd.
Met lekkernijen van Merijn Tol en Nadai Zerouali en een verhaal van Abdelkader Benali.
Nieuwe Amstelstraat 1, Amsterdam

Gehéniau & Gehéniau interieur 19 april 2013

Je bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening van onze gezamenlijke presentatie. Annemarieke Geheniau & Karen Geheniau: interieurdecorateurs, Mina Abouzahra: kussens en stoelen, Rosa Vitalie: illustraties, Nadia Zerouali & Merijn Tol: culinair, Eduard Marcet: viool, Taco de Neef & Daniel Bouw: beeldverhalen, Ivo de Bruijn: fotografie.
Herenstraat 36, Amsterdam